Edes TOP: Uniek evenement in Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

De Harmonie organiseert dit jaar in de Heideweek een talentenjacht voor zangers en zangeressen uit Ede. Het evenement wordt gehouden onder de naam Edes TOP (Talent Op Podium). Dit evenement geeft zangers en zangeressen uit Ede de kans om hun talent te laten zien op een groot podium en is tegelijkertijd een unieke kans om samen met een groot harmonieorkest op te treden.

Audities

In de Heideweek vindt de finale plaats van Edes TOP. Daarom worden er van tevoren audities gehouden. Op de maandagavonden 19 en 26 juni worden de zangers en zangeressen die zich hebben opgegeven uitgenodigd om te auditeren bij De Harmonie. Dit zal plaatsvinden in het verenigingsgebouw ‘De Kei’. Er kunnen maximaal 25 talenten deelnemen aan de audities. Voor het auditeren is er de keuze uit 6 verschillende nummers. De jury, bestaande uit bekende Edenaren, beoordeelt alle optredens. Zij bepalen welke 6 talenten door gaan naar de finale.

Finale

De finale vindt plaats in de Heideweek. Op woensdag 23 augustus zullen de talenten die door zijn na de audities strijden om de hoofdprijs. Naast de optredens van de finalisten zal De Harmonie deze avond ook een aantal medleys ten gehore brengen waarbij ook het publiek zijn zangtalent kan laten horen door mee te zingen met onder andere een aantal Hollandse hits. Aan het eind van deze avond beslist de jury welk zangtalent Edes TOP wint.

Praktische informatie

Talenten van 15 jaar en ouder kunnen zich opgeven voor de audities. Opgeven kan van 1 mei tot 21 mei via de website: www.edes-top.nl. Bij het opgeven kan worden aangegeven met welk nummer er auditie wordt gedaan. Uiterlijk 1 juni 2017 krijgen de deelnemers bericht of ze zijn geselecteerd voor de audities op 19 en 26 juni. Na de audities krijgen alle deelnemers uiterlijk 30 juni bericht of zij door zijn naar de finale. Deelname aan het evenement is gratis.

Voor eventuele vragen kunt u de website www.edes-top.nl bezoeken of een email sturen aan [email protected]

Maandag 19 juni 2017, 19:30 tot maandag 26 juni 2017, 19:30 uur.

Verenigingsgebouw De Kei Ede.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden