Sinterklaas is weer in het land!

EDE- Zaterdag 14 november 2021.

In  Ede was er op zaterdagmorgen een Sinterklaasoptocht in het Centrum van Ede. De Sint was blij dat hij alle kinderen van Ede weer kon zien tijdens zijn intocht.

Ook was Sinterklaas op toer gegaan naar de buitendorpen van Ede, zijn paard ‘O-Zo-Snel’ had hij op stal gelaten, snelheid in het verkeer was nu niet zo’n goed idee vond de Sint. Maar als de Sint er eenmaal is, dan zijn de kinderen blij, en was het feest. In Lunteren was er zelfs een heel orkest op een boerenkar. De kinderen mogen de komende dagen weer hun schoen zetten.

Maar ook is er de mogelijkheid om Sinterklaas en zijn Pieten te ontmoeten in Cultura Ede, wel even een afspraak maken.

VANAF 14 NOV IEDERE WOENSDAG, ZATERDAG EN ZONDAG

Dans op de leukste Sinterklaasmuziek, knutsel in het Grote Boek én ontmoet de Sint in levende lijve! Dit jaar valt er weer genoeg te beleven bij het Sinterklaashuis in Cultura.

Vanaf 14 november volop activiteiten
Op zaterdag 13 november komt Sinterklaas aan in Ede. Om hem een warm welkom te geven, hebben we hem uitgenodigd om bij Cultura te logeren. Vanaf zondag 14 november nodigt Sinterklaas alle kinderen uit voor de unieke Sinterklaasroute: waarin je kunt dansen, zingen, knutselen én waarbij je natuurlijk de Sint ontmoet. Iedere woensdagmiddag, zaterdag en zondag zijn de deuren van het Sinterklaashuis geopend.

Haal jouw Sinterklaasdiploma!
Met lege handen naar huis? Niet bij Sinterklaas natuurlijk! Daarom krijg je, als je alle activiteiten goed hebt afgerond, een mooi Sinterklaasdiploma mee. En kom je nog een keer? Dan krijg je er gewoon nog één!

Bestel jouw kaartje en kom langs
Om het Sinterklaashuis te mogen bezoeken, heb je wel een kaartje nodig. Deze koop je voor slechts 2,50 euro via onze website (https://www.cultura-ede.nl/agenda?interests/genres=6456148)

Tot gauw in het Sinterklaashuis!

Vanaf 14 november t/m 4 december:
Iedere woensdag: 14.00 uur tot 16.00 uur
Iedere zaterdag & zondag: 10.00 uur tot 16.00 uur

Ondanks dat de intocht er dit jaar niet uit zag zoals alle andere jaren waren alle kinderen blij om Sinterklaas weer te zien en zat de stemming er goed in.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen