Malkander Online Fortnite Toernooi in mei 2021

Foto: Malkander

EDE- 223 jongeren uit heel de gemeente Ede hadden zich voor dit toernooi ingeschreven. Na twee voorrondes op 29 en 30 december vond net na de jaarwisseling, op 1 januari, de spannende finale plaats. De terechte winnaar ging ervandoor met een Playstation 5. 

Er kwamen superveel positieve reacties op het toernooi en uit een enquête, die na afloop aan de deelnemers van het toernooi gestuurd werd, kwam dat meer dan 90% van de deelnemers graag vaker met dit soort plaatselijke toernooien zou willen meedoen.

Twee van de deelnemers, Mounir en Ceyhun, zagen het als een uitdaging om zelf voor hun plaats- en leeftijdsgenoten een Fortnite toernooi te gaan organiseren.

Zo werd het plan geboren om komende meivakantie weer een online Fortnite Toernooi te organiseren, maar ditmaal niet georganiseerd door Malkander, maar door jongeren zelf.

De twee voorrondes zullen beide plaatsvinden op 4 mei en de finale zal gespeeld worden op 6 mei.

Aan het toernooi kunnen maximaal 200 jongeren meedoen en er is een prijzenpot van 100 euro aan cadeaubonnen. Geïnteresseerden kunnen zich gratis inschrijven via de volgende link: www.malkander-ede.nl/events of direct op de aanmeldpagina terecht komen via het scannen van de QR-code op de flyer.

Flyer Fortnite uiteindelijke versie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen