Huis Kernhem t/m 18 november 2020 gesloten

Foto: Huis Kernhem

Huis Kernhem is t/m woensdag 18 november 2020 gesloten. Daarmee geven we – vanzelfsprekend – invulling aan de extra maatregelen die het kabinet afgelopen week afkondigde in de strijd tegen het coronavirus. Helaas dus weer 2 weken zonder ons mooie cultuuraanbod. Wat betekent dit voor u als bezoeker, de kunstenaars en artiesten, en voor de programmering?

Programmering

De aangescherpte maatregelen gelden in ieder geval de komende twee weken. In die periode zijn we gesloten. De periode daarna is nog onzeker en sterk afhankelijk van de persconferentie die het kabinet op 18 november 2020 geeft. Aan de hand daarvan bekijken we of er meer consequenties zijn voor de programmering in de komende maanden. Voor nu geldt:

Exposities

De lopende expositie ‘Ongerijmd geluk’ door Marjan Riesebos & John Stultjens zou komend weekeinde voor het laatst te zien zijn. Door de tijdelijke sluiting kan dat niet. Deze expositie wordt nu verlengd t/m zondag 6 december 2020.

De expositie die van 14 t/m 29 november 2020 door het Platform Edese Kunstenaars PEK verzorgd zou worden, komt te vervallen. PEK zal op een nog nader te bepalen moment in 2021 exposeren.

Klassieke Concerten

Alle klassieke concerten worden verplaatst naar volgend jaar.

Het concert van 15 november 2020 – ‘La lecture’ het levensverhaal van Suzanne & Edouard Manet door Oihana Aristizabal Puga & Lineke Lever – is verplaatst naar 17 oktober 2021.

Het concert van 29 november 2020 – ‘Een mooiere wereld’ door De Andersons – is verplaatst naar 19 september 2021.

Tickethouders zijn inmiddels geïnformeerd en kunnen hun ticket of te zijner tijd gebruiken of nu kiezen voor restitutie.

27e AmateurXpositie

We willen graag dat de elk jaar weer zeer bijzondere AmateurXpositie doorgaat. Het besluit daarover laten we afhangen van de situatie op, en de persconferentie van, 18 november 2020.

De inschrijving voor de AmateurXpositie (eerder vastgesteld op 18 november) wordt daarom minimaal met een week uitgesteld. Ook de eventuele start van de Xpo is daardoor een week later, en wel op 12 december 2020.

Jazz

Het doorgaan van het jazzconcert op 6 december 2020 – Latin Journey ft. Michael Simon – is afhankelijk van of de huidige aangescherpte maatregelen weer worden versoepeld.

Extra maatregelen

Als Huis Kernhem weer open gaat, dan doen we dat alleen op een verantwoorde manier. Met het oog op het coronavirus treffen we de benodigde maatregelen en zijn er extra huisregels. We zien toe op strikte naleving en er worden zo nodig extra maatregelen getroffen. Tijdens uw bezoek kan u helpen om daar goed invulling aan te geven.

Actuele situatie

Op onze website leest u steeds de meest actuele situatie wat betreft de programmering.

#StaySafe en tot snel!

We hopen u in het weekeinde van 21 november 2020 weer te mogen begroeten!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen