DE BEENTJES VAN SINT HILDEGARD | FILMHUIS OCHTEND Dinsdag 15 september Culrtura Ede

Foto: Maarten-van-Keller

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen.

Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In DE BEENTJES VAN SINT-HILDEGARD nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

Dinsdag 15 september

10.30 uur

Prijs 10,00 euro

Cultura Ede

Molenstraat 45, 6711 AW Ede

Belangrijke informatie over je plek in de zaal:
In verband met de geldende corona maatregelen, kun je momenteel alleen via onze website kaarten bestellen. De kaarten worden ongeplaceerd verkocht. Je hebt als bezoeker dan geen vaste stoel of plek die je kunt reserveren. Bij binnenkomst vertellen we je welke stoelen voor jou zijn gereserveerd. De plek wordt toegewezen afhankelijk van het aantal personen per reservering. Kom met maximaal twee personen of met je huishouden.

https://www.cultura-ede.nl/theater/agenda/de-beentjes-van-sint-hildegard–filmhuis-ochtend.aspx

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden