Stichting World Town Music presenteert muzikaal najaar in Huis Kernhem

Foto: Ede.nieuws.nl

Dit jaar viert Nederland 75 jaar bevrijding. Stichting World Town Musiceert dit historische moment met de voortzetting van de succesvolle serie You’re in the Army Now.

Daarnaast voegen we met Continental Call een breed palet aan wereldmuziek aan deze serie toe in Huis Kernhem. Iedere eerste zondag van de maand is dit monument het decor van exclusieve concerten van 75 minuten.

Gastheer Edgar van Asselt nodigt als pianist de talentvolle saxofonist Jasper van Damme uit voor de aftrap, een tribute aan Wayne Shorter op 6 september. Op 4 oktober is de Macedonische accordeonist Oleg Fateev te gast voor de eerste editie van Continental Call. De eerste zondag van november geniet het publiek van een uniek duo pianoconcert met een editie van You’re in the Army Now! Bert van den Brink brengt dan een ode aan Bill Evans. Tot slot verwelkomen we op 6 december de laatste editie van Continental Call van 2020 met trompettist Michael Simon, die jazzstandards in een wervelend Latin jazz-jasje steekt.

Continental Call

Na de bevrijding vermengde de jazz zich met vele andere stijlen uit de wereld, zoals Braziliaanse muziek, Latin jazz, Venezolaanse muziek en tango. Met onze nieuwe serie ‘Continental Call’ vieren we muzikaal deze vrijheid met een serie topmusici uit de hele wereld. Het muzikale palet van Roadmap to Freedom en Huis Kernhem wordt verbreed met deze kleurrijke en verrassende serie.

Het volledige programma bekijk je op www.roadmaptofreedom.nl 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen