Aankondiging Bevrijdingsconcert The New Creation Ede

Foto: TNC

Het Christelijk gemengd koor The New Creation organiseert op zaterdagavond 4 april een feestelijk Bevrijdingsconcert in de Beatrixkerk in Ede.

Op deze avond die om 20.00 uur begint, zal het koor samen met een tal van solisten en instrumentalisten liederen en muziek ten gehore brengen waarin geloof, hoop en vrede centraal staan en waarbij een vrijheidsmedley natuurlijk niet mag ontbreken.

Ook zullen er op deze avond specifiek genodigden en organisaties aanwezig zijn die bij de bevrijding van Ede een belangrijke rol hebben gespeeld. Ook zal het koor veel aandacht besteden aan de sfeer tijdens dit concert door aankleding van de zaal maar ook door het tonen van bevrijdingsbeelden om zo het geheel te laten aansluiten bij de 75-jarige bevrijding van Ede.

Aan dit concert werken mee: Rineke de Wit (sopraan / hobo), Jan Stolk (bariton), Harrie Stijf (vleugel), Remko van der Weerd (toetsen), Nico Eijlers (slagwerk), André Jansen (saxofoon / klarinet), Mark Dekkers (bassist).

De algehele leiding bij dit concert is in handen van dirigent Thom Hesseling.

Kaarten voor dit concert à € 12,50 zijn vanaf heden te verkrijgen via de leden, via de website van het koor www.thenewcreation.nl  of telefonisch bij het secretariaat 06-11225517.

Kerk is open vanaf 19.30 uur.

Beatrixkerk, Beatrixlaan, Ede

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden