Maandagmiddag 21 oktober 2019 – Jan Siebelink- Oud(er) worden en muziek

Foto: Chris Ouboter

Op deze middag gaan wij  in gesprek met de schrijver Jan Siebelink.

Marcel Wielhouwer zal het gesprek leiden. Het afgelopen jaar mocht Jan Siebelink het boeken week geschenk schrijven.

Het werd : Jas van belofte. In dat boek komen veel thema’s aan de orde. Vriendschap, liefde, het schrijverschap, het leven, oud(er) worden, ziekte, de dood, (on)eindigheid. Waar staat die jas eigenlijk voor?  Hoe gaan we om met het leven en wat betekent de dood voor ons? Leven we vanuit een belofte?

Genoeg om over na te denken.

Marcel Wielhouwer zal over al deze levens vragen met Jan Siebelink in gesprek gaan. Naast gesprekken met ouderen, leert Marcel Wielhouwer medewerkers in de zorg om  goede gesprekken te voeren. In een onderzoek aan de Tilburgse Universiteit die hij momenteel volgt wil Marcel duidelijkheid krijgen over wat medewerkers van zorginstellingen daarin voor ouderen thuis kunnen betekenen.

Marcel Wielhouwer is geestelijk verzorger en ethiekadviseur Opella.

Margret Spelt werkt als musicus in Ede en omstreken. Ze volgde haar opleiding tot organist/kerkmusicus aan het conservatorium te Zwolle. Ze zal deze middag omlijsten met een aantal muziekwerken die passen bij de thema’s van het boek. Wij nodigen iedereen van harte uit om te komen Het belooft een inspirerende middag te worden. En neem ook gerust iemand mee uit uw/jullie buurt of vriendenkring. Welkom!

Ons Huis, Taborkerk Ede, aanvang 14.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen