Jubileumeditie Winterfair Bennekom!

Foto: Differenzz Events

Jubileumeditie Winterfair Bennekom!

Met een grote en trotse glimlach vertellen de dames van Differenzz Events over de 5e editie van hun Winterfair. Op zaterdag 2 en zondag 3 november staat Landgoed Hoekelum in Bennekom namelijk in het teken van de jubileumeditie van deze leuke fair. Het wordt weer ene mooie combinatie van shoppen, eten, drinken, verschillende speciale activiteiten en vooral sfeer en gezelligheid. Vooral dat laatste is voor Ilse Maassen en Helen van Veelen belangrijk. “Al 5 jaar organiseren we fairs met als doel een glimlach op de gezichten te zien van bezoekers en deelnemers,” aldus Ilse Maassen. “Als dat lukt, zijn we pas tevreden!” vult Helen van Veelen aan.

Deze jubileumeditie wordt speciaal!

“Op zaterdag 2 en zondag 3 november organiseren we de Winterfair namelijk op de terreinen van Kasteel én Boerderij Hoekelum aan de Edeseweg in Bennekom. Meestal organiseren wij op 1 van deze locaties. Dus het wordt speciaal.” vertelt Ilse. Best spannend, maar de dames weten wat ze doen en zijn al maanden bezig met de voorbereidingen. Helen vertelt verder: “de fair is natuurlijk weer gratis te bezoeken en we hebben een geweldige selectie gemaakt van meer dan 100 kraamhouders met een uitgebreid en vooral mooi aanbod. Van beauty, sieraden, kleding, items voor de kinderen, tot woon- en wanddecoratie.” Ilse vult aan dat er op beide terreinen een eetplein te vinden is met heerlijke foodies en natuurlijk passende (live) muziek. Daarnaast worden de kleinste bezoekers natuurlijk ook niet vergeten, want er is weer van alles te beleven voor de kinderen waaronder een creatieve kinderworkshop en de mega bellenblaas!

Dé extraatjes: goodiebag en roofvogelshow

Tijdens deze jubileumeditie van de Winterfair hebben de dames leuke extra’s in petto voor de bezoekers. Zo laten ze op beide dagen een ‘Kasteelheer’ rondlopen. “Onze Kasteelheer loopt dagelijks rond om spontaan verschillende bezoekers te verrassen met een mooi gevulde tas met goodies die onze deelnemers speciaal voor de Winterfair beschikbaar stellen,” vertelt Van Veelen. “De goodies variëren van producten tot kortingsbonnen die je natuurlijk gelijk kunt uitgeven.” Loop je rond, dan kan je zomaar verrast worden door de kasteelheer! “Vergeet ook de Roofvogelshow niet! Op beide dagen kan iedereen namelijk om 12.00 uur en 14.30 uur gratis de imponerende roofvogels bewonderen. Geweldig voor jong en oud en de omgeving van Landgoed Hoekelum maakt de show natuurlijk helemaal compleet!” vertelt Maassen enthousiast.

De deuren van het Kasteel gaan open

Ook tijdens deze jubileum-Winterfair gaan de deuren van het Kasteel en Koetshuis open. Beide gebouwen zijn normaal niet toegankelijk voor bezoekers, maar speciaal voor de Winterfair openen de deuren. Stap het Kasteel in om verschillende deelnemers te ontmoeten en vergeet vooral niet alle authentieke details te bewonderen. In het Koetshuis zijn verschillende ‘kunstige deelnemers’ te zien. “We vinden het zo leuk dat we deelnemers in het Koetshuis een eigen ruimte geven om hun eigengemaakte producten te tonen. Dat kan kunst zijn, maar ook keramiek, sieraden en nog veel meer,” aldus Helen. De Winterfair wordt voor het 5e jaar dus weer een mooie combinatie van beleving, shoppen en vooral genieten voor jong en oud.

Een enthousiast succes

Ook na 5 jaar spat het enthousiasme van duo Maassen en Van Veelen er zichtbaar vanaf. Nog steeds ervaren ze veel plezier aan het organiseren van de Differenzz fairs. “We brengen blijkbaar ons enthousiasme over op bezoekers en deelnemers. Dat zien we niet alleen terug in het grote bezoekersaantal per fair, maar ook in de stijgende lijn van aanmeldingen van nieuwe en bekende kraamhouders.” vertelt Ilse. Waardoor het komt, vinden ze lastig om te zeggen. “We horen wel vaak dat deelnemers onze persoonlijke benadering prettig vinden en daar doen we ook veel moeite voor. Daarnaast maken we ook bewuste keuzes om een goed aanbod neer te zetten tijdens onze fairs. Dat betekent dat we soms heel scherp zijn in wie wel en niet op de fair mag staan. Al brengt iemand nog zoveel geld mee, als het niet past, dan ook geen kraam bij ons.”” vertelt Ilse. “We doen vooral wat goed voelt en organiseren vanuit het perspectief van bezoeker en deelnemer. Zo staan we niet alleen vooraf voor elke deelnemer klaar, maar ook tijdens de fairs staan we paraat om iedereen te helpen. Misschien ligt daar onze kracht?” vraagt Helen zich af. Hoe dan ook: Differenzz Events is al 5 jaar een succes!

Kom je naar de jubileum-Winterfair?
De mensen van Differenzz Events staan voor je klaar! De fair bezoek je op zaterdag 2 en zondag 3 november van 10.30 tot 16.00 uur gratis en vindt plaats op Landgoed Hoekelum aan de Edeseweg in Bennekom.

Kom je met de auto, dan parkeer je voor € 5,- op het parkeerweiland. Meer informatie lees je op de website van het duo: www.differenzz.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen