Buren van Toko Neba verhuren kramen aan de Stationsweg

Foto: Toko Neba

Op 24 augustus, de eerste zaterdag van de Heideweek, worden als vanouds weer kramen verhuurd door de buren van Toko Neba tijdens de jaarlijkse rommelmarkt aan de Stationsweg tijdens de Pasar van Toko Neba.

Tot een paar jaar geleden verkochten de buren zelf spullen. Die opzet is veranderd, omdat zij zelf niets meer te verkopen hadden. Om toch geld op te halen voor ‘Child Support Indonesia’ verhuren zij nu kramen aan iedereen die iets te koop wil aanbieden. Hierbij wordt gedacht aan (eigen) kunst, boeken, platen en nog goede spullen die al jaren ruimte op uw zolder innemen.

Het is geen braderie want eten kan je bij de Pasar van Toko Neba. Het is meer een kunst- en rommelmarkt voor het goede doel. Kraamhouders profiteren wel van het grote aantal mensen dat elk jaar de Pasar van Toko Neba bezoekt.

De kraamhuur (€ 30,- voor 2 meter -, € 50,- voor 4 meter kraam) komt geheel ten goede aan ‘Child Support Indonesia’. Er wordt een borg gevraagd van € 50,-, die u aan het einde van de dag weer terugkrijgt, als de kraam leeg is achtergelaten.

Voor informatie en aanmelding stuurt u een e-mail naar: [email protected] of [email protected]

of bel: 06 22604612.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen