Vive Piaf! – Nadja Filtzer op 10 februari in Cultura Ede

Foto: Nadja Filtzer

Nadja Filtzer en musici nemen je mee in de achtbaan van Piafs leven en chansons. Vive Piaf vertelt het levensverhaal van Edith Piaf, een kronkelig pad van Parijse ordelen tot uitverkochte concertzalen. De onweerstaanbare levensvreugde van ‘het meisje mus’ echoot door de voorstelling heen met nummers als ‘Padam Padam’, ‘Rien de rien’ en ‘la Vie en Rose’, maar ook in eigen Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes.

Nadja: “Ik voel me aan Piaf verwant. Met haar muziek kruip ik in haar huid, verbind me met haar melancholie, levenslust en vurig temperament, die ik herken vanuit mijn Mexicaans-Joods-Oekraïense roots.”

Dit theaterconcert kan gereserveerd worden inclusief Culi Cultuur arrangement voor € 47,50. Het Culi Cultuur arrangement reserveert u bij Theater Cultura. Drankjes tijdens het diner rekent u af bij Het oude Politiebureau.

‘Nadja, de Piaf van de 21e eeuw! Alsof Edith Piaf uit de dood is herrezen’.

 

Tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie van Cultura via 0318-672800 of [email protected]. of zijn te bestellen via internet https://www.cultura-ede.nl/theater/agenda/nadja-filtzer–vive-piaf.aspx

 

Meer informatie: https://www.cultura-ede.nl/theater/agenda/nadja-filtzer–vive-piaf.aspx

Datum:  10 februari 2019

Aanvang: 15:00 uur

Locatie: Cultura

Adres: Molenstraat 45, 6711 AW Ede

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen