Lynne Hanson op 18 oktober in de Bospoort

Foto: Scott Doubt

Lynne Hanson and The Good Intentions gaven een geweldig concert in juni 2016 in de Bospoort. En nu komt Lynne terug, met een iets gewijzigde en uitgebreidere band.

De muziekstijl van Lynne Hanson is een mengeling van roots rock, americana, country noir, en nu en dan komt er een murder ballad voorbij. Lynne groeide op in Ottawa, Canada en begon als tiener gitaar te spelen. In 2006 verscheen haar bekroonde debuut “Things I Miss”. Al snel volgden nog twee albums, “Eleven Months” (2008) en “Once upon Sun Goes Down” (2010).

Elk nieuw album oogstte lovende kritieken. Ze verdiende prestigieuze nominaties en awards. Na een break van een paar jaar bracht Lynne Hanson haar vierde studioalbum “River of Sand” uit (2014). Dit album is geproduceerd door Lynn Miles. “River of Sand” is het creatieve resultaat van de persoonlijke reis die ze gedurende haar vier jaar durende break onderging.

Haar schrijfstijl werd intuïtiever en gevoelsmatig. Lynne Hanson toerde door Canada, de VS, Europa en het Verenigd Koninkrijk, solo of met haar band The Good Intentions. Ze toerde als support voor Gretchen Peters en Steve Forbert en speelde op legendarische podia zoals het Bluebird Café in Nashville.

De laatste jaren treedt ze ook samen met Lynn Miles op als duo: The Lynn(e)s. Op het podium in de Bospoort wordt Lynne begeleid door The Good Intentions: Kev Corbett (gitaar), MJ Dandeneau (bas) en Cody Iwasiuk (drums).

Meer info: www.livestagemarnix.com. De deur van de Bospoort gaat open om 19:45 uur, aanvang om 20:15 uur, entree 12 euro.

Reserveren is mogelijk via [email protected], u betaalt aan de zaal. Kaarten en consumpties in de zaal kunnen alleen contant worden betaald.

Bospoort 1

café de Bospoort (zaal)

Ede

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen