FOTOWEDSTRIJD! Jouw foto in Radio Kootwijk?

Foto: Staatsbosbeheer

Het voormalig zendstation van Radio Kootwijk is een uniek gebouw, zowel van binnen als van buiten. Dagelijks komen wij hier (hobby) fotografen tegen en wij zijn eigenlijk heel benieuwd naar al die mooie foto’s. Wij zijn trots op het gebouw en jij waarschijnlijk op je foto. Hoe leuk zou het zijn dat jouw mooiste foto van Radio Kootwijk in het gebouw komt te hangen? Daarom organiseren wij een fotowedstrijd. Onderwerp: ‘Het voormalige zendstation in Radio Kootwijk’. Doe je mee?

Wat kan je winnen?

De winnaar wint vier toegangskaarten voor de excursie Ontdek Radio Kootwijk ter waarde van € 70,00.
Samen met de gids loop je langs de monumentale pomphuisjes naar het hoofdgebouw. Daar staat de koffie en thee klaar en wordt er een korte film getoond. De gids neemt je vervolgens mee door het gebouw en vertelt je alles over de architectuur, techniek, de boeiende historie en het leven in het dorp Radio Kootwijk. Uiteraard mag je tijdens de excursie foto’s maken.

Hoe kan je meedoen?

– Je levert je foto aan via [email protected] onder vermelding van Radio Kootwijk   fotowedstrijd 2018 en je verklaart eigenaar te zijn van de foto. Je doet afstand van auteurs- en eventueel portretrecht.
– Maximaal 1 foto per deelnemer.
– Insturen kan tot 17 oktober 2018.

Foto ingezonden. En dan?

Uit alle inzendingen selecteren de medewerkers van Staatsbosbeheer Radio Kootwijk de 24 mooiste foto’s. Deze foto’s worden afgedrukt op het formaat 40 x 60 cm. Zorg dus dat je foto van goede kwaliteit is. Vanaf 23 oktober zijn de foto’s te zien in ons gebouw.
Bezoekers* van het gebouw mogen 1 stem uitbrengen. De foto met de meeste stemmen op 28 december 2018 wint de prijs.

Let op: Staatsbosbeheer is op geen enkele wijze aansprakelijk wanneer de inzender niet de eigenaar van de foto is.
En bij het insturen van jouw foto, geef je automatisch toestemming voor rechten vrije plaatsing voor interne en externe plaatsingen, waaronder ook sociale media.

Groeten vanuit Radio Kootwijk en we kijken uit naar jouw foto!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen