Concert NJO Muziekzomer in Huis Kernhem

Foto: Sofie Vandenhoven

In het kader van de NJO Muziekzomer zal woensdagavond 15 augustus zal vanaf 20.00 uur in Huis Kernhem een concert worden gegeven.

De NJO Muziekzomer is een jaarlijks terugkerend Gelders zomerfestival. De organisatie is in handen van het Nationaal Jeugd Orkest, dat zich richt op de ontwikkeling van jong toptalent. Aanstormende muziekprofessionals spelen de hoofdrol in de meer dan 60 concerten die de NJO Muziekzomer telt. Deze concerten worden gegeven op de vele bijzondere locaties die de provincie Gelderland rijk is, van industrieel erfgoed tot speelplekken in de vrije natuur.

In Huis Kernhem wordt dit jaar ‘Tri au Bois’ gepresenteerd.

Het Belgische ensemble ‘Tri au Bois’, bestaande uit Sarah Jelassi op klarinet, Tine Verhoeven op hobo en Simon Vandenbroecke op fagot, zal het publiek verrassen met levendige en meeslepende Franse muziek. De naam ‘Tri au Bois’ is een zinspeling op de bezetting met drie houtblazers. Op het programma staan werken van diverse Franse componisten, onder wie Louis Durey, Henri Tomasi en Marguerite Béclard d’Harcourt.

Datum: woensdag 15 augustus. Tijd: 20.00 uur. Kaarten kosten € 16,50, jongeren t/m 30 jaar betalen € 11,00.

In tegenstelling tot de reguliere koffieconcerten in Huis Kernhem zijn voor dit concert kaarten te bestellen via www.muziekzomer.nl. Het is aan te raden tijdig kaarten te bestellen. Entreekaarten kunnen alleen nog aan de zaal worden gekocht als deze via de website niet zijn uitverkocht…

Zie ook: www.huiskernhem.nl en njo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen