Mantelzorgbeurs Ede op vrijdag 1 juni

Foto: Ede.nieuws.nl

Op vrijdag 1 juni organiseert Malkander in samenwerking met de gemeente Ede de mantelzorgbeurs in Cultura. Een ontspannen middag met informatie, workshops en ontmoeting voor alle mantelzorgers in de gemeente Ede. Entree en deelname aan de activiteiten is geheel gratis.

Mantelzorg kan behoorlijk intensief zijn, daarom zet Malkander de mantelzorgers in gemeente Ede graag in het zonnetje tijdens de mantelzorgbeurs. Op de mantelzorgbeurs zijn diverse activiteiten te vinden zoals een informatiemarkt met diverse professionals, massages, een fotohokje en een prijzen-rad waarmee je een kleurenanalyse of een schoonheidsbehandeling kan winnen die ter plekke plaatsvindt. Daarnaast zijn er verschillende workshops te vinden. Denk aan bloemschikken, djembé, stoel-yoga en het kijken van een film. Spelenderwijs biedt deze dag gratis kinderopvang voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

Behalve de mantelzorgers zelf wil Malkander ook de mantelzorgondersteuners in het zonnetje zetten. Daarom kunnen mantelzorgers hun favoriete mantelzorgondersteuner nomineren op www.mantelzorgbeursede.nl.

Kijk op www.mantelzorgbeursede.nl om het programma te bekijken, je in te schrijven of je favoriete mantelzorgondersteuner te nomineren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden