Kerst-passion: Het kerstverhaal anno nu

The Passion, maar dan met het kerstverhaal. Laat je verrassen met hedendaagse muziek en toneelspel, waarmee we dit eeuwenoude verhaal in een nieuw jasje gaan steken.

Laat je meeslepen in het verhaal en ervaar kerst op een geheel eigentijdse wijze.

17 december om 19:00 uur in de Beatrixkerk te Ede. U bent allen van harte welkom!

Na het succes van de drie voorgaande jaren hebben we besloten om de Kerst-Passion dit jaar nog eens te organiseren.

Daarom willen we iedereen uitnodigen op 17 december om 19:00 uur in de Beatrixkerk om onze avondkerstdienst bij te wonen.

Deze avond kijken we terug naar de gebeurtenissen in het kerstverhaal, met als begin dat er een engel bij Maria komt. Een prachtig verhaal en ook een mooie gedachte; een engel op bezoek! Maar wat kunnen we daar nu mee? Komt er bij ons ook een engel op bezoek? Als we blij zijn, maar ook boos en verdrietig? Was die engel er alleen voor Maria of is hij er ook misschien voor ons? En hoe weten we dat? Hoe voelen we dat?

Iedereen is welkom. Neem zoveel mogelijk vrienden/kennissen/familie mee, zodat we er met z’n allen een mooie dienst van kunnen maken!

Na afloop van de dienst is er warme chocomelk en gl├╝hwein.

Tevens zal er een collecte zijn. De gehele opbrengst van deze avond zal naar het goede doel gaan. Dit jaar hebben we als doel gekozen Stichting Het Vergeten Kind Nederland.

Hopelijk tot dan!

Beatrixkerk

Beatrixlaan 54, Ede

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden