Op 19 november alweer voor de laatste keer Muziekcafé Ede dit jaar

Foto: Ede.nieuws.nl

Danny is een sympathieke Indo zanger die zeker geen onbekende is binnen het muziekcircuit. Hij zorgt voor interactie met het publiek en heeft een uitgebreid Engelstalig repertoire met o.m. Elvis maar ook Nederlandstalige liedjes. Tevens zal hij zijn nieuwe CD presenteren ten bate van het KIKA fonds.

 

Danny Everett biografie;

In 1990 begon hij zijn muzikale carrière als zanger bij de Tilburgse Rock & Roll band “the Spectacles”. De achternaam van zijn artiestennaam is gebaseerd op de film Jailhouse Rock met Elvis Presley waarin Elvis de rol speelde van Vince Everett, en de voornaam is van zijn jongste broertje “Danny” die helaas veel te vroeg overleden is. Een demo opname in een platenstudio te Rosmalen zorgde voor veel bekendheid bij de Radio & TV stations en uiteindelijk opgepakt door een platenlabel. Dit werd zijn 1e duet met een beroemde zangeres Trea Dobbs. Deze singel was een 1e opstap voor hem en kennismaking met de platenindustrie. De solo carrière is in 1995 gestart en zijn naam was gelukkig een begrip in de Nederlandse muziekwereld. Een nieuw platencontract is onlangs ondertekend. In het verleden heeft hij ook samen met zijn goede vriend en zanger Dries Holten (Andres) een top 10 hit gehad met zijn bekende lied “Mijn Indo Dreams”. Dit lied opende voor hem vele deuren binnen de muziekwereld, en voor die tijd gingen er vele albums over de toonbank in Nederland, Duitsland, België, Amerika en Indonesië. Zijn solo carrière was een feit! Vele optredens volgden en tot heden zijn er 18 CD albums uitgebracht en twee Dvd’s. Tot slot heeft hij vrij recent een nieuwe act uitgebracht van zijn grote voorbeeld onder de naam Danny Everett presenteert: “A Tribute To Jack Jersey Show”!

Wij hopen jullie allemaal weer op 19 november a.s. te zien in Buitenzorg en maken er dan natuurlijk weer een gezellige middag van!

Aanvang 15.00 u.

Zaal open 14.00 u

Entree 8 euro p.p.

 

En oh ja, Free Line draagt natuurlijk ook zijn steentje bij.

In de laatste set gaat het dak eraf als zij samen met Danny dit jaar afsluiten.

 

Met muzikale groet,

namens team MCE,

 

Benny & Jeannette

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden