Citymarketing Ede brengt drie nieuwe toeristische producten uit

Citymarketing Ede brengt deze week drie nieuwe toeristische producten uit. Hiermee wordt de stad verder op de kaart gezet als food- en Veluwegemeente.

Het betreft de Smaak van Van Gogh Menutour en –Fietsroute en de Visit Veluwe Minimap Ede. Het trio werd op 5 juli officieel overhandigd aan Ondernemend Otterlo (O2), tijdens het evenement Aan tafel met Van Gogh. De Smaak van Van Gogh Menutour telt acht restaurants uit Ede en omliggende dorpen die een menu of gerecht aanbieden dat is samengesteld op de basis van Van Gogh Smaakprofielen.

Dit schrijft voor dat het eten tenminste enkele ingrediënten telt die voorkomen in de schilderijen van Vincent van Gogh uit het Kröller-Müller Museum. De Smaak van Van Gogh Fietstour is de hernieuwde versie van de editie die vorig jaar uitkwam. Nieuw in de reeks toeristische producten is de Visit Veluwe Minimap Ede. Dit is een handzaam uitklapboekje, gebaseerd op de fietsknooppunten, dat gasten en inwoners uit Ede langs de lekkerste en leukste food- en Veluweadressen in de regio leidt. De Minimap Ede is een co-productie van Visit Veluwe, Uit in Ede en de gemeente Ede (afdeling Toerisme en Citymarketing).

De inhoud is grotendeels opgehaald tijdens de Food & Veluwe Inspiratietour met ondernemers uit de regio. Er staan ook twee recepten in het nieuwe boekje van de Edese chefkok Christian Weij. De Smaak van Van Gogh Menutour, -Fietsroute en de Visit Veluwe Minimap Ede zijn verkrijgbaar op de toeristische informatiepunten in Ede en omliggende dorpen en bij diverse verblijfsaccommodaties en restaurants in dit gebied, waaronder ook de Stadswinkel te Ede.

Enkele links voor informatie:

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden