Online-bewonersavond op 16 juni doorfietsroute Ede-Wageningen

Foto: Gemeente Ede

Het voorlopig ontwerp voor het Bennekomse deel van de doorfietsroute Ede-Wageningen is klaar. Op 16 juni van 19.30- 21.30 uur geeft de gemeente Ede een onlinepresentatie over dit ontwerp. U kunt live vragen stellen via WhatsApp of e-mail.

In de voorgaande jaren organiseerde de gemeente altijd een inloopbijeenkomst. Dat is met het coronavirus niet mogelijk. Daarom geven de projectleider en wethouder verkeer nu een presentatie die u live kunt volgen via internet. De presentatie gaat over het voorlopig ontwerp van de doorfietsroute Ede-Wageningen, tussen de A12 en de Bovenweg. In het voorlopig ontwerp zijn de opmerkingen die we eerder van inwoners en de verschillende belangengroepen hebben ontvangen, meegenomen.

Via de website www.ede.nl/doorfietsroute-ew vindt u op 16 juni een link naar de presentatie. Hier vindt u ook meer informatie over de doorfietsroute. Tijdens de presentatie beantwoord de gemeente binnengekomen vragen. U kunt uw vragen live stellen via WhatsApp of e-mail. Hoe u dat doet, wordt op de avond zelf uitgelegd.

Doorfietsroute Ede-Wageningen

Een doorfietsroute is een directe verbinding met zoveel mogelijk voorrang voor fietsers, vlak asfalt, weinig obstakels en weinig hinder van ander verkeer. Hierdoor fietst u snel en makkelijk van en naar uw bestemming. Zo’n fietsroute wordt ook wel Snelle Fietsroute genoemd. Hopelijk laten hierdoor meer mensen de auto staan voor hun reizen tussen Ede en Wageningen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden