Spelenderwijs Ede sluit aan bij Wij zijn JONG

Foto: Malkander

Ede – Spelenderwijs Ede is met ingang van maandag 20 januari 2020 aangesloten bij Wij zijn JONG.

Voor Spelenderwijs en Wij zijn JONG is het een logische stap om de samenwerking aan te gaan. Zowel de dienstverlening als het werkgebied sluiten op elkaar aan. Ook de visie is hetzelfde: kinderen ontwikkelen zich het best wanneer het welbevinden en de betrokkenheid het grootst zijn. Spelenderwijs Ede gaat deel uitmaken van Skar, één van de 5 divisies van Wij zijn JONG.

Toekomstbestendig

Spelenderwijs wil dat de kinderopvang in Ede toekomstbestendig is. Daarvoor is uitbreiding en vernieuwing nodig. Spelenderwijs/Malkander had daar niet genoeg slagkracht voor. Daarom is de afgelopen periode gezocht naar een partij, die visie op kinderopvang deelt en de organisatie toekomstbestendig maakt.

Geen nadelige gevolgen voor klanten en personeel

De zorg voor zowel de kinderen als het personeel is goed geborgd. Maudy Hylkema, interim bestuurder Malkander, vertelt: “In onze zoektocht naar een goede partner vonden we het belangrijk dat deze nieuwe partij oog heeft voor de verschillende doelgroepen en identiteiten in Ede. En uiteraard vonden we het belangrijk dat de zorg voor de kinderen en onze medewerkers geborgd blijft.”

Wij zijn JONG

Wij zijn JONG is een organisatie die zich bekommert om de ontwikkeling van kinderen en jongeren, in het licht van de toekomst waarin zij zich staande zullen moeten houden. Zij zijn van mening dat zij alle kansen moeten krijgen om zich te kunnen ontwikkelen tot sociale, bekwame en zelfstandige burgers van die toekomst. Wij zijn JONG realiseert met ruim 2.500 collega’s, vanuit 5 divisies impact. In directe zin door dagelijks tienduizenden kinderen in voor- en buitenschoolse situaties te ondersteunen in hun ontwikkeling. En in indirecte zin door organisaties en professionals binnen de jeugdketen te adviseren, trainen en coachen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen