Stichting Ede Marketing gaat gastheerschap-functie vervullen in gemeente Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Op 4 maart 2019 is Stichting Ede Marketing opgericht. De organisatie verzorgt de collectieve citymarketing voor Ede. Het doel van Ede Marketing is om Ede, de dorpen en het buitengebied duidelijker te positioneren en de zichtbaarheid van Ede te verhogen. Ede Marketing gaat ervoor zorgen dat de juiste doelgroepen Ede weten te vinden. Dat bezoekers, bewoners en bedrijfsleven op de hoogte zijn wat er te doen is en welke ambities er leven. Dit doen we in nauwe samenwerking met lokale en nationale partners.

Ede Marketing vervult vanaf heden ook de gastheerschap-functie. Dit betekent dat Ede Marketing o.a. verantwoordelijk is voor de invulling van de VVV-functie in de gemeente Ede.

Wat verandert er?

Alle VVV agentschappen in gemeente Ede heten voortaan VVV Informatiepunt. Ook de VVV Stadswinkel in Ede gaat vanaf 4 maart verder als VVV Informatiepunt. De precieze invulling van o.a. assortiment en dienstverlening wordt in de komende maanden bepaald. Samen met informatiepunten in Bennekom, Ede, Harskamp, Lunteren en Otterlo ontwikkelt Ede Marketing een nieuwe invulling van taken, producten en uitstraling om de bezoeker zo goed mogelijk te informeren en inspireren. In april wordt een start gemaakt met de nieuwe vorm van de VVV. Tot die tijd kunnen bezoekers gewoon terecht met vragen bij alle Informatiepunten in de gemeente Ede. Cadeaukaarten blijven verkrijgbaar bij de VVV informatiepunten.

Het gebruik van online kanalen is een belangrijke ontwikkeling in toerisme en recreatie. Ede Marketing gaat er voor zorgen dat informatie en inspiratie over het aanbod in gemeente Ede, de dorpen en het buitengebied in de loop van 2019 volledig online beschikbaar wordt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen