Aangepaste tijden op de Valleilijn op 5 mei en werkzaamheden op 7 en 8 mei

Foto: Ede.nieuws.nl

Door werkzaamheden aan het spoor rijden de treinen van de Valleilijn op 5 mei eenmaal per uur. Vanuit Amersfoort om 9 minuten over het uur en vanuit Ede-Wageningen om 6 minuten over het uur. De laatste trein uit Ede-Wageningen naar Amersfoort vertrekt om 2.06 uur.

Voor bezoekers aan het defilé en de Bevrijdingsfeesten in Wageningen heeft Connexxion en Syntus een Bevrijdingsdagretour. Dit kost 11 euro en geeft recht op een retour met de Valleilijn trein vanaf elk Valleilijn station (Amersfoort, Hoevelaken, Barneveld Noord, Barneveld Centrum, Barneveld Zuid, Lunteren of Ede-Centrum) naar Ede-Wageningen en terug en met de Valleilijn bus van station Ede-Wageningen naar Wageningen en terug. Het vervoerbewijs is uitsluitend digitaal verkrijgbaar via de website ervaarhetov.nl.

In de nacht van 7 op 8 mei vinden er werkzaamheden plaats op de Valleilijn. Daardoor vervallen enkele treinen. Maandag 7 mei vervalt de trein die om 0.09 uur vertrekt vanuit Amersfoort naar Barneveld Zuid en de treinen die om 23.53 uur en 0.23 uur uit Ede-Wageningen vertrekken.

Op dinsdag 8 mei vervalt de trein die om 5.07 uur vertrekt uit Amersfoort. Daar waar treinen uitvallen zet Connexxion bussen in.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden