Runnersworld Ede

Adres:

Brouwerstraat 118
Ede , 6712 AA
Tel. 0318 - 610348

Website:

https://www.runnersworld.nl/vestigingen/ede/

Maarten Frijlink en Mariska Uffing zijn in Ede trendsetters op het gebied van aanmeten hardloopschoenen

Welkom in onze Runnersworld aan het Kuiperplein in Ede! Wij zijn enthousiaste hardlopers; Maarten houdt meer van de 10 en 15 km afstanden terwijl Mariska’s hart bij de extreme events ligt en zij heeft o.a. de Marathon des Sables, de Swiss Alpine Marathon en de Tough Guy in Engeland volbracht.

Daarnaast is zij sportinstructrice en begeleidt ze sporters op het gebied van voeding en massages. Rebecca loopt voornamelijk de korte afstanden en heeft onder meer cursussen gevolgd bij de Academie voor Podologie. Wij willen de bovenstaande passie, kennis en enthousiasme graag met u delen in onze hardloopwinkel.

Wij voeren een uitgebreid assortiment van alle gerenommeerde merken op het gebied van hardloopschoenen, spikes, wandelschoenen, nordic walking benodigdheden, functionele kleding en ondergoed, sportbeha’s, hartslagmeters, zonnebrillen, sportvoeding, bidons, reflectiematerialen, rugzakken en overige accessoires die van toepassing kunnen zijn.

Om u van het juiste advies op het gebied van schoenen te voorzien hebben wij een 15 meter lange hardloopbaan in de winkel met een geavanceerd camera- en softwaresysteem om exact te bepalen welke schoen het beste bij u past. Wij willen eerst graag van u weten wat voor type loper u bent, uw loopgeschiedenis en wat u bereiken wilt. Vervolgens maken wij een analyse met het camerasysteem op onze loopbaan.

N.a.v. deze analyse kunnen wij de voor u geschikte schoenen selecteren, die u vervolgens op uw gemak kunt testen op onze loopbaan of zelfs buiten. Indien u uw oude schoenen nog heeft, zou het fijn zijn als u die mee zou kunnen nemen; uw oude schoenen kunnen ons nog veel vertellen. U kunt voor deze analyse zonder afspraak bij ons binnen lopen. Mocht het voorkomen dat u even moet wachten, dan staat de koffie voor u klaar. Tevens kunt u dan even rustig rondkijken naar alles wat u verder nodig zou hebben tussen de 0 en 42 km. Heeft u weinig tijd of kunt u ons niet tijdens winkeluren bezoeken neem dan contact met ons op, dan maken we een afspraak op een voor u geschikt tijdstip.

Wij willen graag meer zijn dan alleen een winkel. U kunt bij ons terecht voor enkel een bidon, maar wij kunnen u ook van dienst zijn op het gebied van voeding, trainingsschema’s, blessurepreventie en overige zaken die u als hardloper of wandelaar “tegen het lijf kunt lopen”, of u nu een startende – of gevorderde loper bent.

Tevens hebben we regelmatig een vrijblijvend inloopspreekuur van een PODOLOOG waar u terecht kunt met al uw vragen. Kijk hier voor het eerstvolgende inloopspreekuur: https://www.runnersworld.nl/vestigingen/ede/tips-advies/podologie/

Onze winkel is goed te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Het treinstation (Ede centrum) bevindt zich op 100 meter afstand. Tevens bevindt zich een groot parkeerterrein (Kuiperplein) voor onze deur waar u altijd een plaatsje kunt vinden.

Wij hopen u spoedig in onze winkel te mogen begroeten!

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden