112

Bestuurder onder invloed van alcohol botst hard op bomen in Wekerom

Foto: Ede.nieuws.nl

Wekerom – De politie heeft zaterdagnacht een man aangehouden in zijn woning voor het veroorzaken van een verkeersongeval op de Edeseweg in Wekerom. De man bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Rond 02.15 uur zagen voorbijgangers een auto op zijn zijkant liggen langs de Edeseweg. De 112 hulpdiensten werden direct gewaarschuwd.

De medewerkers van de hulpdiensten troffen geen inzittenden aan. Waarna de omgeving werd gecontroleerd. De auto was zwaar beschadigd en de kentekenborden waren verwijderd. Door de botsing tegen een boom was het voertuig aan de andere kant van de weg op de zijkant tot stilstand gekomen.

Door het chassisnummer van het voertuig kon de politie de eigenaar van de auto snel achterhalen. De politie is direct naar het adres van de ten naam stelling van het voertuig gegaan, daar troffen ze de bestuurde en eigenaar van de auto aan. De bestuurder is thuis alsnog door ambulancepersoneel gecontroleerd op eventueel letsel. In de auto bleken nog drie bijrijders te hebben gezeten tijdens het ongeluk. Ook zij bleken ongedeerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen