112

Bestuurder op de vlucht na diverse aanrijdingen in Ede

EDE - Dinsdagavond 12 november rond 23.10 uur.
EDE - Dinsdagavond 12 november rond 23.10 uur.
Foto: ASMedia

Op dinsdagavond 12 november rond 23.10 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Jan Th. Tooroplaan in Ede.

Hulpdiensten werden voor het ongeval ingezet, bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder met zijn beschadigd voertuig gevlucht. Volgens omstanders stapte de man in eerste instantie uit. Toen hij aanstalten maakte om weer in te stappen probeerden die omstanders hem daarvan te weerhouden. Hij stapte toch in zijn auto en reed weg in de richting van de Klinkenbergerweg.

De dollemansrit eindigde uiteindelijk op de Raadhuisstraat in Ede. Daar reed de man over de rotonde van de Molenstraat in de richting van de N224. Waarna hij tot stilstand kwam tegen een reclamezuil.

Agenten die onderweg waren naar de aanrijding op de Jan Th. Tooroplaan, zagen het zwaar beschadigde voertuig rijden, draaiden om en zette de achtervolging in. Ze vonden de zwaar beschadigde Mercedes op de Raadhuisstraat. De bestuurder was er vandoor gegaan.

Daarop zette de politie met veel eenheden een zoekactie op in de buurt. Of die actie iets opleverde is nog niet bekend. Het zwaar beschadigde voertuig werd afgevoerd. Heeft u tips 0900-8844

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen