112

Drie aanrijdingen tussen auto en fietsers op vrijdag 2 augustus in Ede

Ambulance Ede
Ambulance Ede
Foto: Ede.nieuws.nl

Ongeval Klaphekweg – Veenderweg

Op de rotonde Klaphekweg en Veenderweg kwam vrijdagmorgen een fietser in botsing met een automobilist. De fietser raakte daarbij licht gewond. De man is door de toegesnelde ambulancedienst gecontroleerd en behandeld. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Ongeval Klaphekweg – Spinderweg

Op de Klaphekweg en kruising Spinderweg kwam een meisje op de fiets in botsing met een auto, het meisje raakte hierbij gewond. En is na behandeling door het ambulancepersoneel in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  Hoe ernstig de verwondingen zijn, dat is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Ongeval Keesomstraat – Galvanistraat

Op de kruising tussen de Keesomstraat en de Galvanistraat was er om 7.45 uur een aanrijding tussen een auto en een fietsster. De fietsster raakte daarbij gewond. De ambulancedienst die toevallig langs reed kon het slachtoffer snel behandelen. Even later is zij door de opgeroepen ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk heeft een van beiden het rode verkeerslicht genegeerd, de politie doet onderzoek naar de juiste toedracht van het ongeval.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen