DOK Acrogym straalt op het NK in Rotterdam

Foto: DOK

ROTTERDAM – Op zaterdag 15 juni en zaterdag 22 juni sloot de acro afdeling van de christelijke gymnastiekvereniging DOK Ede het wedstrijdseizoen af met twee teams op de Nederlandse Kampioenschappen. Een geweldige prestatie!

In het bijzijn van een grote groep DOK-supporters stond het team van Marlou Kruizinga, Ruth de Does en Vera Vermeulen op het NK in Ahoy. Met hun hoogste score van het hele seizoen (24.170), inclusief de complimenten voor de gracieuze uitvoering van hun balansoefening en met een strakke tempo-oefening sloten de dames ook hun tijd als team af. Ondanks een klein foutje in hun tempo oefening zijn ze maar liefst 9e van Nederland geworden in de C-lijn.

Een week eerder stond het team van Cécile Hermans, Mirte Post en Annelie Hulleman in de finale bij de senioren E-lijn. Zij hadden de primeur: voor het eerst stond er een damesteam van DOK in de D/E finale. Ze draaiden hun beste oefening van het hele jaar. Zelfs met een nieuw onderdeel: basket tot ruglig. Met een mooie score van 22.000 werden zij 11e van Nederland.

Een succesvol seizoen voor de groeiende acrotak van DOK. DOK is trots op de gymnasten en de trainers.

Ingezonden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen