Een volle fietsbingokaart is kans op een leuk prijsje waard

Foto: Sportservice De Vallei

Ede – Stap deze zomer op de fiets en ontdek alle dorpen en de prachtige omgeving van de gemeente Ede.

Sportservice De Vallei start vanaf zaterdag 29 juni de Fietsbingo. Maar liefst 16 bedrijven en organisaties door de hele gemeente doen mee. Bij elke aanbieder is een sticker te bemachtigen. Eén of beide rijen vol geeft Bingo. Dat geeft weer kans op een leuke prijs.

De Fietsbingo maakt deel uit van de campagne Doortrappen. Deze campagne van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat stimuleert dat senioren zo lang mogelijk veilig kunnen blijven fietsen, oftewel veiliger fietsen tot je 100 ste. Senioren zijn kwetsbaar in het verkeer. Tegelijkertijd draagt fietsen bij aan gezondheid, sociale contacten en zelfredzaam blijven. De Fietsbingo biedt plezier maar geeft ook aandacht aan veilig fietsen.

Een aantal van de deelnemende locaties heeft ook een leuk bijbehorend aanbod. Zo is bij de Prima in Harskamp is op vertoon van de Fietsbingokaart een gratis fietsboekje verkrijgbaar, en geeft het Nederlands Tegelmuseum korting op de toegangsprijs.

De Fietsbingo is voor iedereen, van jong tot oud. Alle locaties kunnen op eigen gelegenheid bezocht worden tijdens een fietstocht. Niet alles hoeft in één keer. Inleveren van de kaart kan t/m zondag 8 september bij Zwembad de Peppel in Ede, of stuur de kaart naar Sportservice de Vallei, t.a.v. Fietsbingo, Peppelensteeg 17, 6715 CV Ede. We vragen om op de kaart naam, adres en e-mailadres in te vullen. De gegevens worden alleen gebruikt om prijswinnaars op de hoogte te stellen.

De Fietsbingokaart is verkrijgbaar bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Zwembad De Peppel en bij alle deelnemende bedrijven en organisaties.

Kijk voor meer informatie, alle aanbiedingen, de digitale fietsbingokaart en voor de openingstijden van alle aanbieders op: www.sportservicedevallei.nl/fietsbingo.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met buurtsportcoach Kirsten Veldhuizen van Sportservice De Vallei via 06 – 578 395 92 of [email protected].

Gelegen op de Veluwe, met een uitgebreid fietsroutenetwerk en een mooi gevulde agenda met fietsevents is Ede dé fietsgemeente bij uitstek!

De natuurrijke omgeving is uitermate geschikt voor mooie fietstochten. Het bestaande netwerk aan fietspaden en routes binnen de gemeente brengt je naar vele mooie plekken. Daarnaast worden nieuwe fietspaden aangelegd en bestaande fietspaden verbeterd.

Er wordt ingezet op voldoende fietsvaardigheid en veiligheid zodat zowel jong als oud met zelfvertrouwen en voldoende bescherming veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.

Sportservice De Vallei is dé regiopartner die sport en bewegen voor iedereen bereikbaar maakt in een gastvrije en duurzame omgeving. Of je nu fietst voor de sport, om te ontspannen of om van A naar B te komen, in Ede gaan we voor de fiets!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen